Vart tog sommaren vägen?

Efter skolan gick jag hem och slängde mig på sängen. Blev kvar där till kl 7 då Måns stod utanför dörren, nyklippt och fin! Vi knallade bort mot Espresso en sväng och tog en chai och funderade på vart sommaren tog vägen, det gick så jävla fort? Och alla planer på allt som man skulle ha gjort i sommar, och man gjorde inte ens hälften? Efter fikat skulle han bort till Julia och jag åkte hem med min totalt cp störda cykel till Martin där även PeddoMickes fan Hanna befann sig :)
Vi slog på "Hotet", sett den förut, men den var bra.



Nu kom jag precis hem, och det var då det hände, dagens höjdpunkt!
Lite svårt för er som inte vet vart jag bor, men jag kom iaf uppifrån Abisko och åkte förbi porten och svängde in på Platensgatan. När jag kom runt hörnet ser jag farsan stå där med sin kollega (dom hade varit på jobbfest). Han såg mig inte så jag orkade inte åka fram och hälsa, så jag åkte in på bakgården och ställde ner cykeln i cykelförrådet. Och sen kom jag på att pappa inte har nyckeln dit, så jag lät det stå öppet. Men jag tänkte att jag går ut på gatan och säger det till honom så han vet det. Och precis när jag ska gå ut ur "valvet", ni vet där mammas bil står, och skulle ropa på pappa så hann jag bara ropa "PA........" och sen gömde jag mig bakom valvet igen. Det var nämligen så att det precis gick fram tre killar med stora kläder, huvtröjor och halsdukar för halva ansiktet till pappa och hans kvinnliga kollega, och jag fattade direkt att det var något skumt. Så jag sträckte fram huvudet bakom en stolpe och stod och spionerade, kändes lite som att jag var en snut eller nått faktiskt! Hörde att dom ville ha cigg, men det hade varken pappa eller kollegan. Sen bad dom om deras mobiler, men dom vägrade dom ge. Sen ville dom ha laptops och allt vad det var, men det hade dom ju inga, så då börjar en av dom putta lite på farsan och Eva, som hon hette. En av dom tre killarna säger till "bossen", han som muckade gräl, "men för fan, vi kan ju fan inte robba en brud!"
-"men för helvete, har jag mördat snubbar så kan jag väl för fan robba en brud, idiot!" Sen började dom typ tjaffsa med varandra ist för med pappa och Eva och det slutade med att dom gick därifrån. Riktigt spännande, lite som i en film. Jag stod där med mobilen, redan slagit in 112 ifall det skulle behövas så att jag skulle va redo att trycka på grön lur.
Aja, det finns idioter till allt. Pappas kollega ringde iaf till polisen, så jag hoppas dom åker dit!



Nu ligger jag iaf i sängen beredd för att sova, efterlängtat.


Puss

WUUUÄÄÄÖÖÖÖHH!!!!
Typ så trött är jag.

Hade en sån där hemsk morgon när mamma kommer in och säger, "gå upp nu, du har försovit dig."
Så kollar jag på klockan och inser att jag har försovit mig 43 minuter.. Stress kallas det.

Hade psykologi på morgonen, fan så intressant det är! Men jobbigt på ett sätt också, för nu tänker jag på folks olika sätt att säga och göra saker, men coolt är det iaf.

Nu sitter jag och hänger gäng med Fegge i datasalen, har håltimma. Sen blir det att gå och käka potatisbullar med bacon.

Idag/ikväll ska jag troligen myspysa med mitt nyklippta Herk, får se hur det blir :)


Take it higher

Oj, dålig uppdatering!
Vad har jag gjort på senaste?

I torsdags blev det en plötslig och oplanerad utgång. Började, var om inte annars, på Ågatan bar med Måns, Robban, Muffe och senare kom Matteo.
Fick gratis biljetter av någon snubbe från Finspång till Sliver så vi knölade in oss där och slog oss ner med Henrietta och Elin och hade det riktigt trevligt!



Efter det trallade vi bort till Platens för att kolla på Crossfire. Och dit hade vi också fixat fribiljett av han i baren på Ågatan bar, så det blev en relativt billig kväll. Riktigt kul var det!



I fredags blev det ingen skola för min del. Mötte Fegge vid 12 hugget och drog upp till Dialect för att hämta hans mobil som tyvärr inte hade kommit än, så vi drog tillbaka till stan. Vi trängdes båda två på hans longboard och det blev en hell of a ride som man brukar säga! Kul var det!
Blev en sväng förbi Espresso med Sara, Johanna och Lollo, och efter det blev det filmtittande hos mig för min och Fegges del innan det var dags att sätta igång med nollningen.
Höll till på Berzans fotbollsplaner ett tag, men självklart kom civilsnuten så alla sprang åt olika håll. Jag, Tobbe, Coffe, Hugo och några faddrar hamnade på en bakgård med ett 15-tal nollor. För att göra det hela lite jävligare så skulle det ju självklart börja ösregna, så vi slog oss ner i en tunnel och körde lite lekar där ist.



Efter ett tag tröttnade vi faddrar, så vi släppte våra nollor lösa och gick hem till mig ist. Vi var 5 st när vi kom och typ 20 när vi gick, så det gled in lite mer folk vartefter.
Självklart blev det krogen. Hur har jag råd? undrar jag?
Började såklart på Ågatan bar och slutade på Platå, riktigt rolig kväll!


Denhär bilden hittade jag på min mobil? Vet inte vem som har tagit den och varför, men här är en bild utanför Platå iaf.

Klockan 10 igår morse ringer Fegge och väcker mig och frågar, "skulle du med till Hallmare eller?"
- Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm......
- Bra, bussen går om 36 minuter!

Ingen sovmorgon här inte, utan det var bara att rusa upp och försöka hinna med att packa och fixa.
Och ja, kl 10.36 satt vi på bussen mot Tallboda till Fegges och Jennys mormor och morfar som skulle skjutsa oss till Hallmare.

Det blev en galen kväll sen i Hallmare. Det var stor kräftskiva på campingen så i stort sätt alla var ganska redlösa, inklusive vi. Vi var överallt och ingenstans, gjorde allt och ingenting, typ. Men kul vare!

Idag unnade vi oss en sovmorgon innan jag, Fegge, Månberg och Adde tog båtarna in till Loftahammar och checkade lite på marknaden. Det var Loftahammarsdagarna för er som inte visste, så det var galet mkt folk och galet mkt stånd på marknaden. Allt från Borat dräkter till Surströmmingsburgare.

Tyvärr har jag bara en bild från Hallmare, och bildjäveln är på Fegges hund?!
Men ni får nöja er!



Helt onödigt att lägga upp den, men bara för att liksom!
Nu ska jag dyka ner i sängen, höööörs!

Ibland undrar man..


You found me

Flitig studerande som jag är gick jag som sagt och köpte block, mappar, penna m.m för 285 jävla spänn.
Tog en fika på Gyllen med Jessica och Hannah, satt som vanligt och studerade folk. Finns folk till allt vill jag lova! Och vi la även märke till hur många det är som är gravida. Coolt.

Syrran kom hem och vi slängde ihop lite kyckling och potatis, göddigt!



Gick ner kl 8, och där står han, med solen i ansiktet, nyduschad och fräsch, vacker som en sommardag.. Näe jag bara skämta, det var bara Herket som stod där och väntade på mig. Vi knallade bort till Storan och satte oss och myste och diskuterade allt från religion till World Trade Center attacken.



Knallade hem till mig senare, jag skänkte typ bort halva min garderob med kläder som var för små till lillmorre.
Robduzo kom och hämtade oss sen för vi hade hört att det skulle vara street race med american muscles ute vid Köpetorp, men icke! Så vi satte oss på Max och chillade wuätt så galet. Möööööööös.

Nu är jag hemma och jag fick precis reda på att jag börjar 13.15 istället för 08.30 imorrn! Gaaaanska nöjd!

Push it push it, watch me work it

Gaaanska skön skoldag må jag säga.
Började med fotografisk bild, kommer bli awesome säger jag bara!
Bransch och produktkunskap med milfläraren är inte heller helt fel.



Nu ska jag rulla in till stan och inhandla lite skolgrejer och träffa Jessica.
Ikväll kommer syster hem, blir lite käk. Sen mys med älskling.
"Puss på det"

Heii då bloggään!

"Jävlar! Äe vafan jag hinner!!"

Satt i telefonkö halva morgonen imorse när jag försökte komma fram till familjeläkarna. Rusade runt med mobilen på högtalarmode medan jag åt frukost och bytte om och hade mig. Till slut kom jag fram och fick en tid kl 11.
Mamma som antingen var morgontrött eller bara döv och inte fattade att jag skulle till läkaren sa innan hon åkte till jobbet - "juste, jag ska vara hos läkaren idag kl 11 så att du vet det, ifall du skulle försöka nå mig eller nått."
Japp, så där satt vi strax innan 11 och chillade i väntrummet, morsan och jag barreeee!
Jag förstår inte hur det kan vara möjligt, men tydligen så har jag halsfluss? Har inte ont i halsen för fem öre. (peppar peppar ta i trä)

Freddizz och jag tog en fika på håltimman. Stötte på Daniella och Sofie som bad oss slå oss ner, så det gjorde vi.
Efter mkt om och men tog skolan slut vid halv 4. Begav mig till Martins "mansion" (spyr på katedral) där även Robban befann sig. Martin stack till jobbet och jag och Robban gick och mötte farsan som skulle "köpa ut" åt mig på apoteket eftersom att jag inte har nått leg.
Efter det begav vi oss vidare hem till Robbans mansion och vart hamnade vi om inte i soffan? Fast måste säga att det har varit både skönt och behövligt!



Imorgon har jag, tack och lov, sovmorgon till 12, infokomp in my heart. Slutar två och då får vi se vad det blir av dagen! Syrran kommer hem på besök så har lovat att va hemma och käka, sen nalkas det en fika med Herket, gullebullen.

Hot as hell

Ja, ni vet ju hur bra min morgon började :)
Men istället för att bara sitta och hänga så bestämde jag och Fegge oss för att göra lite nytta och gå och besöka banken.
Han för att sätta in pengar på sitt kort och jag för att beställa nytt eftersom magnetremsan är random.
En chai på Espresso i förmiddagssolen hann vi även med innan vi blev positivt överraskade när vi kom till matsalen och fick reda på att det var stuvade makaroner och köttbullar. Det gjorde min dag!

För övrigt kan jag ju säga att varje måndag kl. 12.00-13.00 och 14.25-15.25 så kommer jag vara grovt självmordsbenägen, för då har jag religionskunskap och svenska b, världens roligaste ämnen!!!! - icke. Så ni kan ju tänka lite extra på mig då.

Fikade med Jessica och Hannah efter skolan och sen satte jag mig på bussen till Sara, och jag hade nästan glömt bort hur störda vi är tillsammans och hur kul vi alltid har!
Vi cyklade till ICA och köpte ingredienser till världens äckligaste kaka, jävla jordnötskaka typ. Sara och resterande medlemmar i familjen var i stort sätt lyriska, medan jag tog en tugga och sprang till papperskorgen. Tvi!



Nu kom jag precis hem i stort sätt. Hör från mitt rum att mamma sitter och kollar på Big Brother, 50 års kris?
Läggdags nu tänkte jag, och det första jag gör imorgon bitti är att ringa familjeläkarna och boka dit med min läkare, för nu står jag inte ut mer! Hoppas jag får någon dunderkur.

Jag vill bara säga tack

till alla lärare! Tack för att ni är så bra på att informera och hålla koll. Tack för att psykologin är inställd nu på morgonen, tack för att ni berättade det så att jag inte gick upp helt i onödan! Tack för att jag sov till 7 när jag kunde ha sovit till 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaha, nehe, jaa.. jag traskar väl bort till skolan då med tanke på att resten av klassen ändå är där eftersom att INGEN HAR INFORMERAT OSS om att vi inte har nån jävla lektion..

Some things we don't talk about

Pust, suck och stön. Söndagar!

Jag och Robban vaknade vid 2 idag, känns bra att börja med att sova bort halva dagen.
Tog en dusch och knallade iväg till jobbet, gick hem en stung, gick och käkade lite med Lai, gick hem till Martin och bara chillade galet.

I fredags var det nollning ja. Började med lite turneringar vid kl 9 i fredags morse ute på stångebrofältet. Höll på till eftermiddagen. Vi byggde pansarvagnar och pyramider, körde knullrull och suck n blow och mycket mycket mer! Tyvärr förlorade min kära turistklass, då måste dom tyvärr stå sitt kast.



På kvällen kom Johanna och Alexandra hit, vi drog till Keep it loud och kollade på The So'Mores såklart! Riktigt bra var dom, synd bara att Linköpingsborna är så rädda för lite regn, annars hade det nog varit bra mkt mer folk där.



Ingen bra kvalité på varken ljud eller bild, spelat in med mobilen.
Men jag har sagt det förr och jag säger det igen, http://myspace.com/thesomores, så jobbigt är det inte att gå in och lyssna. Det är värt det!

Efter Keep it loud gick vi och mötte upp dom små nollorna vid skolan och tog med dom till Berzans fotbollsplaner. Regnet öste ner men vi hade trots allt kul under vårat tak tycker jag. Här är en film när vi ska försöka få dom varma eftersom att dom klagade så dant på att det var kallt.



Var där ett par timmar, sen gick några av oss bort till Keep it loud igen. Vet inte hur och varför, men det slutade med att det bara var jag, Fegge och två nollor som kom fram. Vi var dyngsura så vi bestämde oss för att slå läger i parkeringshuset ett tag. Satt där nån timma och drack och hade faktiskt jävligt kul :)

Gick vidare in till stan efteråt, lämnade av nollorna och Fegge och gick vidare till krogen. Började för ovanlighetens skull på "Ågatan" med några cider, gick vidare till Maxim och efter det Platå. Jävligt rolig kväll med jävligt roligt folk! Hade dock gärna varit fräschare, hade fått ett ägg kläckt i huvudet av en olydig nolla tidigare på kvällen så jag luktade ju inte precis jordgubbstårta, det fick jag intygat också ;)

Robban sov hos mig, och vi vaknade vid 2 halv 3 igår också. Chillade ganska galet hela dagen innan vi stack hem till Martin för kräftskiva! Blev en kort visit på krogen också innan vi bestämde oss för att köpa en påse godis och dra hem och lägga oss i soffan istället.



Japp, jag åt korv med beasås, hatar kräftor, men det var gott det med ;)

Ojoj, långt inlägg, men ingen tvingar dig att läsa!
Skola imorgon, sen blir det nog att träffa Jessica.
Dags att krama kudden. Lyssna och njut!
Adios.

 

Infokomp shaalalalala!

Okej, fyfan.
Gårdagen gick lite till överdrift och det slutade med att jag, nollaren, var fullast på hela nollningen!
Full och dum som jag är så ska jag självklart till krogen. Hemma vid 3 och upp vid halv 9 med 55 kronor kvar på kortet och en jävla massa alkohol kvar i kroppen.
Blev väckt av Ivung som ringde och tvingade mig att gå till skolan. Gick upp, tog på mig och gick till skolan. Första svenska b lektionen med ny lärare, och där kommer jag, rödsprängd i ögonen, håret åt alla håll, med en vattenflaska i handen och slås av världens asgarv från samtliga klasskamrater och lärare, tack för det..!

Efter att ha varit hemma och duschat och gjort mig lite fräsch igen så var det dags för nollning. Dom var riktigt gulliga i sina rosa kläder, cykelhjälmar, simfötter, armpuffar och sina fastbundna ölburkar runt fötterna!



Nu på kvällen var jag, Robban, Martin, Johanna och Alexandra i Norrpa på RixFm festivalen en sväng. Jääävligt mkt folk var det. Jag, Robban, Pauline och Josefin (Jennifer?) åkte även karusell, och jääääävlar så kul det var! Utan tvekan myyycket roligare än den på Liseberg!



Nu är det dags att tänka på refrängen med tanke på att jag ska vara i skolan vid halv 9 imorgon, nollning på schemat från 09.00-14.00!

Hörs då!

Håll upp händerna för Stureplan!

Skolan idag var helt okej, kul att träffa alla igen och kul med lite tillskott i klassen!
Gick och käkade lunch med Fegge, Sääw, Sandra, Johanna och Wallin, sen en sväng på stan och lite Espressohäng. Efterlängtade chai säger jag bara!

Drog lite hastigt och lustigt iväg till Månsboiii. När jag kom dit kom han och gick på gatan och berättade att Perry, hans hund, hade sprungit bort. Jag sprang in och drog en drill lite snabbt innan vi skulle börja vårat letande, och rätt och riktigt, ingen Perry i huset, ropade flera gånger.
Så vi begav oss ut åt olika håll i Lambohov och ropade, visslade och pep med hans leksaker men vi kunde fortfarande inte hitta någon Perry efter 40 minuters letande. Måns bestämde sig för att springa tillbaka hem för att be om hjälp av Mathilda, och när han öppnar dörren så sitter, ursäkta, men hundjäveln där! Så tydligen hade han aldrig rymt, utan han hade bara legat och chillat nånstans där vi inte kunde se honom. Haha, Perrydoggen :)

Bestämde oss för att åka in till stan för att hjälpa Anton att hitta present till sin flickvän som fyllde år. Gick runt ett par timmar och hade det trevligt!
Anton försvann och jag och Morre gick hem till mig och lagade mat och han pillade lite med min dator och fixade våran nollningblogg. (http://infokompsturistnollor.blogg.se)

Mötte upp Robban sen och gick bort till "gamla Yngves", Å, eller vad det heter och tog ett par kalla.
Måns gick, Muffe kom. Senare kom Daniella, Sandra, Lizette, Sofie, Mysan och Johanna. Muffe avtog och senare även Robban. Jag orkade inte hänga med så jag stannade kvar ensam med breuwdarna och hade kul och lyssnade på deras tjejsnack någon timma till :)

Nu ska jag snart krypa till sängs och ladda inför morgondagen som består av nollning och träffa Jessica :)

Måste bara slänga in några bilder från i lördags, mellanfest!




Förfestade hos Robban innan vi skulle på förfest, åkte på riktiga förfesten, gick upp på jobbet och mellanfestade innan vi drog vidare till krogen! Där är vi sköna är vi!

Jag trivdes bättre i dina ögon

Hann inte skriva igår tyvärr. Var ju i skolan först, sen gick jag hem till Robban och kollade på nån skitkass film och sen på kvällen åkte vi hem till hans morsa och kollade på Ice Age 3. Jag vet, vi hade inget liv. Men vi hade tänkt att fiska på kvällen, men det fanns knappt någon soppa i bilen och vi har verkligen inte råd att slänga ut massa pengar, så vi tar fiskandet nån gång när det finns mer bensin ;)


Hur som helst, måste iaf ge creds till skolans ombyggnad! Blev riktigt bra och mycket större, tycker jag :)
Och trots att jag egentligen borde vara elak, så måste jag säga att n0ll0rna skötte sig riktigt bra igår faktiskt, lydde varenda order ;) Anfall kommer det inte bli nådigt med kan jag säga, dom slänger sig diiiiirekt!

Tog lite bilder men dom har en annan ledare, ska försöka sno åt mig dom så snart jag kan.
Idag börjar iaf 2orna och 3orna, ska bli kul att träffa allihop! Var dock sjukt länge sen jag var såhär stööört trött, ville verkligen bara skjuta mig när klockan ringde, fyfan. Men nu är jag iaf uppe, har tagit en dusch och drattat igång spotify med lite skön skit, så det är ju göddigt!




Akta huvet för fan!

Kvällen bjöd på ändrade planer! Robban svarade inte när jag ringde, så till slut ringde jag hem och då svarade Thomas och sa att Robban hade somnat för han kände sig hängig. Jag blev inte förvånad faktiskt. Och kära Måns och jag som hade planer på att vi skulle kolla på film hemma hos Robban beslöt oss för att skippa det eftersom att han hade somnat och jag inte har någon fungerande dvd och vi orkade inte åka till Morret.
Satte mig ist på haket (vart annars i denna livfulla stad) och käkade med Oscar och Viström.
Giovanna gled plötsligt förbi och slog sig ner och det slutade med att vi bestämde oss för att gå på bio. Linje 123 kapad, världens sämsta namn på en film, enligt mig. Kanske inte världens bästa film heller men den funkade.




Gick hem till Giovanna efteråt för att checka in hennes nya lya och mysa lite med doggen, dock inte så mysigt med tanke på att den pissade överallt så fort vi kom för att han blev så glad. Han hade även lagt en fin kabel framför tven :) Påminner lite om Lipton faktiskt, eller vad säger du Johanna?

Nu är jag hemma och måste snart tänka på refrängen eftersom det är dags för skola imorgon.. Fast ska iofs bli rätt kul att få nolla, plus att dom har gjort om och byggt ut så det blir ju spännande och se det med! Eller..? Nae.

Nej, nu är det "dax att krama kudden" som Kinna, Robbans morsa, skriver så fint varje kväll på facebook :)

Sommaren går alldeles för fort

Hoppsan, hade fullt upp igår så det fanns tyvärr ingen tid över till bloggään.

"Kräftskivan" hos Gaby var riktigt trevlig och rolig, fram tills att alla gick in och kollade på boxning eller vad det var, jävla torrbollar!

Vaknade upp i Samuelssons bil vid halv 10 igår morse. Frös som fan och alla andra sov, så jag tog mig en promenad runt om i området för att fördriva lite tid. Kom under min promenad fram till att får har jävligt fula svansar!



Städade och fixade när alla hade vaknat, sen var det hemfärd på g. Jag och Robban åkte till Måns och lämnade av honom, åkte till Nykil och hämtade pengar av Robbans morsa, åkte till Landeryd och köpte en tröja åt hans mamma och käkade lunch med min mamma, åkte till Robban och tog en cigg, åkte hem till mig för att jag skulle duscha och vänta på Måns, åkte sen till Robban, sen till Stångebro Gatukök, sen till macken, sen till Johannelund och sist men inte minst hem till Robban. Näe vi åkte inte mkt bil?

Jag, Måns och Robban förfestade lite hos honom innan vi stack hem till Viström och festade. Riktigt kul faktiskt!
Vidare mot Ågatan. Satt på "gamla Yngves" först och tog några kalla, sen blev det Maxim och Plaza, riktigt kul tack vare folket som var där :)

Hittade två bilder från igår, fråga inte!



Japp, och idag är det min sista dag på sommarlovet eftersom att jag ska till skolan imorgon och leka lekar med dom små nollorna ;) Har inte haft världens roligaste dag faktiskt, jobbat hela dagen, weeeeeeeeeehhuu!
Nu väntar jag på att Måns ska bli klar och att Robban ska bli klar så får vi se vad det blir av kvällen.


Kräftskiva!

Yes, nu drar jag, Robban och Måns iväg på kräftskiva ute i Fjälla hos Gaby med Samuelsson, Elli, Jossan, Fredrik m.fl m.fl.
Blir nog helnice! Hörs imorrn då, PUSS!


Exactly the same, fattart inte

Just another day - at work.
Tänkte jobba på som fan idag så att jag blir klar nån gång. Får se hur det går..

Efter jobbet står det fest på schemat. Egentligen borde jag verkligen verkligen inte festa med tanke på att jag fortfarande är sjuk, men jag får väl ta det lite "lugnt" ;)

Igår stack som sagt jag, Måns och även Mörten till Trädgårn och kollade på The So'Mores som var riktigt awesomeeeeee! Bättre än många kända band måste jag säga.
Efter det blev det en visit på Stevehaket för en persikasmoothie för att senare gå hem till Hanna och klubba lite säl. Tänker inte ens berätta vem som vann med tanke på hur nöjd personen i fråga blev :)
Kollade på Stockholm Boogie och 28 veckor senare också, hade totalt glömt bort hur bra, skön, rolig och störd Stockholm Boogie är! Klart sevärd om och om igen!

Nej nu måste jag ta tag i jobbandet i väntan på att far kommer hit med nässpray <3


I'm ready to go

Börjar bli ganska säker på att jag har feber, trött, ont i huvet och varm. Så jag drar hem och kurerar nån timma och försöker få fart på min förbannade dator innan jag ska hänga gäng med Herk.




Skön skit, passar bra när man har huvudvärk!

The sound of the New York city beat

Sitter kvar på jobbet.
Ville bara meddela att pappa är tillbaka och det var lugnt! Skönt, var orolig där ett tag!

Ska som sagt träffa Morre ikväll, men fick precis reda på att en av hans bästa polare som spelar i ett band som heter The So'Mores ska spela i Trädgårn ikväll, så jag ska försöka få med honom dit, skulle vara kul att se!

Gå in och lyssna på The So'Mores http://myspace.com/thesomores , riktigt bra!

"Hon vill bara att du ska komma hit så att du kan få ditt jävla schampoo"

Varit och lunchat med Karro och Johanna och nu sitter Karro på tåget tillbaka till Nörge :(
Men som sagt, åker troligen dit om några helger!

Efter att ha följt Karro till tåget fick jag och Johanna sätta oss under ett tak och kolla på regnet och blixtrarna.
Var nog länge sen jag garvade så mkt, stackars Johanna! Hon fyller år idag, grattis på 19års dagen!



Nu sitter jag vid skrivbordet igen. Sitter och håller tummarna för pappa som plötsligt fick åka upp till akuten för att han troligen kunde ha fått en propp i foten :S Vet inte riktigt vad det innebär men vad jag vet så är proppar ganska farliga? Hoppas verkligen inte att det är det! Håller tummarna!



Efter jobbet ska jag leka med Morre Herkers igen, göddigt!


Måns!

Din dator har smittat min! Den funkar inte :(
Så får helt enkelt nöja mig med jobbdatorn för tillfället.. fan.

På jobbet idag igen, mindre taggad.
Hade ytterligare en lyckad kväll igår! Myspys hos Måns, med Måns. Sen bestämde vi oss för att åka in till stan och fika. Hanna, Martin, Frida och Fia joinade till slut. Sen stack vi hem till Hanna och spelade klubba säl och pratade och skrattade som vanligt. Pedofilen Michael Jackson fick sig ett par slag under bältet också, detta till Hannas förtjusning! :)

Mamma och pappa har kommit hem nu efter 5 veckor i sommarstugan, och det finns bara en förklaring för detta, pain in the ass! Eller smärta i stjärten på svensk översättning. Det började med att när jag kom hem inatt så hade mamma stängt mitt fönster som har stått öppet hela sommaren för att det ska bli svalt på mitt rum.
Och imorse kom hon in vid halv 10 och väckte mig!! Höll på att dö.
Sen hade jag musik på medan jag gjorde mig i ordning, som jag alltid har, och då kommer hon in på rummet, "kan du sänka lite?"
SÄNKA LITE?! DET ÄR FÖR FAN MIN LÄGENHET!! - känns det iaf som efter 5 veckors ensamhet, frihet.
Jag kommer gå in i väggen, på riktigt.

När vi satt och käka frukost så satt vi bara och snacka om lite random saker, sen helt plötsligt så säger hon "juste! vi ska åka till Thailand!"
"Jaha, va kul! När åker ni?"
"Näe men du ska också med!"
Och det här kanske låter konstigt, men ni anar inte hur tråkigt jag tycker det är att åka på semester med mina föräldrar. Så jag blev mer irriterad och tjurig än glad. Spelade dock glad för att inte göra henne ledsen. "Åååh, va kuuul............. :)"
Japp, så på sportlovet 2010 åker jag till Thailand med mor och far, jippii..
Fast vi ska iofs hälsa på deras bästa kompisar några dagar som bor i Bangkok, dom flyttade dit i Januari i år. Och deras dotter Evelina är 93, så mamma sa nånting i stil med "men Evelina hittar ju där så då kan ju ni gå ut på krogen och så på kvällarna, du är ju trots allt nästa 18 då, och sen är det ju skitbilligt där så du kan ju shoppa hur mkt som helst", så det lät ju iaf lite bra. Förresten, för er som vet vem "Bassman" Rosander är, så är det hans familj vi ska till. Bara för er som undrade.. jaaaaaaaaaaaaaa.

Nu måste jag jobba lite. Ska käka lunch med Karro om en timma, sen åker hon tillbaka till Norge :(
Ska dock troligen åka och hälsa på henne 28-30e om allt går enligt planerna :)


Work work

Japp, sitter på jobbet och lägger in massa visitkort på datorn, inte alls kul faktiskt!
Har hur många visitkort som helst kvar och jag måste vara klar innan måndag, så ja, jag lär nog sitta här några timmar om dagen nu framöver.

Pappa kom in på "mitt" kontor förut - "åh fy vad det luktar rök! har du rökt här inne?"
"ja, vadårå? jag hade ju öppet fönster."
"men det kan du ju inte göra!"
"men, jag skämta?"
"jaha.."

ibland undrar man..
Hur som helst, blir nog kvar en timma eller två, sen ska jag leka med Morre, får se vad som hitts på!


Fever

Back home så att säga.

Ölspel, jag har aldrig och mycket annat hos Johanna med Alexandra och Pauline igår, och Robban, såklart.
Trevligt och roligt! Blev att vi sov kvar där, men varken jag eller Robban sov så mkt för vi hade stört ont i halsen båda två.

Eftersom vi hade lovat min kära far att hjälpa till att måla huset var vi tvugna att åka hem vid 9 imorse, inte alltför pigga!
Målade ett par timmar tills vi kände att näe, nu funkar det inte längre, vi mår för dåligt. Så vi hoppade in i bilen och körde hem. Gjorde ett stop i Loftahammar och käkade lite pizza med tjejerna.

Nu ligger jag hemma i sängen och Robban hemma i sin, båda med feber. Kul, kuul!
Ska försöka sova ett par timmar, sen är det film hos Hanna som gäller.

Före


Efter

wuätt snygg faktiskt!wuätt sexig faktiskt!

Ändrade planer

Hemkommen från vattenskidsåkandet, riktigt kul!

Robban och jag bestämde oss nu lite plötsligt att "äe man va fan vi åker till sommarstugan ändå."
Så vi ska bara slänga ihop våra grejer och sticka. Blir lite grill med mor och far och sen lite chilldrickande på Tättö med Johanna och Alexandra, nice!



Hasta la vista!

vad gör du, faktiskt?

Skulle som sagt åkt till stugan idag, men morsan ringde igår kväll och sa att jag inte skulle komma för att dom inte orkade hämta mig vid tåget - "det ska vara fint väder imorgon så då vill vi faktiskt åka ut med båten och sola och bada lite"
Och inte gör det mig nått med tanke på att vara ute på landet är det absolut värsta jag vet, det känns typ som att bli bestraffad när man är där ute, usch.

Istället satt jag, Robban, Martin, Hanna, Annie, Frida och Julia nere vid ån och grillade marschmellows(?) och spelade hej knäckt fram till småtimmarna. Sen fick dom för sig att dom skulle nattbada i Johannelund. Alla åkte dit men jag och Martin bestämde oss för att kolla på, jag på grund av halsont och Martin vet jag faktiskt inte, kallt kanske?
Resten av natten spenderades hemma hos Hanna med allt från att ha tävling vem som var bäst på att pricka en tampong i Hannas pokal till att begrava Poltan i sängen och lägga en papptallrik och blommor på och skriva "tack för dom här tiderna"

Nu ska jag, Martin och Robban åka vattenskidor!

Min sommar som alkoholist

Näedå, så illa är det väl inte, fast nästan.
Både pengar och hjärnceller flyger, inte bra!

Göteborg blev iaf riktigt lyckat! Lite Liseberg, lite shopping, lite chilldrickande i lägenheten och mer än mycket kombaja!



Japp, det var regnrockar som gällde, men inte störde det oss?

onsdagskvällen när vi kom hem träffade jag och Robban Hanna och co, likaså i torsdags, då var det bad i Sturefors, chillfest hos Lisa på kvällen och övernattning hos Poltan. På fredagsmorgonen vaknade jag vid 09.45 av ett sms, "du kommer väl på mötet?" - Det visade sig att jag hade faddermöte kl.10 :) Så jag petade till Robban och tog fram mina puppyeyes och frågade snällt om han kunde skjutsa mig till stan. Sagt och gjort.
Efter mötet åkte vi tillbaka till Poltan och plockade upp Hanna och Annie medan Lisa, Poltan och Frida åkte med Lisas pojkvän. Berg var destinationen. Sol och bad hela dagen, härligt!
På kvällen stack jag på gårdsfest hos Sandra. Det blev en händelserik kväll och jag kan ärligt talat säga att jag nog aldrig har varit så full. Men vafan, man lever bara en gång, och fan så kul vi hade!
Igår vaknade jag upp och mådde mindre bra, men solen lyste och det var varmt som fan, så jag tvingade Johanna att vi skulle åka till Varamon. Sagt och gjort, jag, Robban, Viström och Johanna drog till Varamon.
Kvällen bjöd på fest för ovanlighetens skull. Poolparty hos Forsa som var mkt trevligt! Åkte vidare till Ulf Lundell i Berg och kollade läget, fick gratis vin och en himla massa pussar och kramar av Leo (2 år gammal).
In till stan efter det. Började med att vakten på Yngves, "Ågatan" eller vadfan det heter skrattade till när jag kom och sa nånting i stil med "haha var du lite full igår eller?" Jag som knappt kom ihåg att jag hade varit där i fredags skrattade med lite glatt och gav honom en klapp på axeln. Tyvärr blev det inte mkt bättre när jag kom in och skulle beställa i baren och killen där också börjar garva och prata om hur full jag hade varit kvällen innan.. Jaha, näe men det känns ju bra..
Möttes senare av ett till garv av garderobstjejen på Maxim som frågade om jag tog mig hem ordentligt igår. "Jaha, här var jag tydligen också ja.."
Gick över till Lagunen för att köpa cigg och killen i kassan skrattade och sa "haha var du lite dragen igår eller?"
"Ae men fyfan..."

Ja, så kan det gå..!
Ikväll blir det picknick(?) nere vid ån med Robban, Hanna, Annie, Poltan, Frida och Lisa och imorgon drar jag till landet för att hjälpa min gamle far med ommålningen av huset.

På återseende!

Where to begin?

Oj, hektisk vecka!
Har väl inte varit min sundaste vecka så att säga, men vafan, det är sommarlov!

Festat fredag, lördag, söndag förra veckan, måndag fredag lördag denhär veckan och jag och Robban funderar på att gå och sätta oss och ta en cider framåt kvällen..?

måndagsklubben, riktigt kul!
Har ni tänkt på hur förjävlig man ser ut på fyllan? Man går hemifrån och tänker "äe men det här funkar." Sen är man så jävla upptagen resten av kvällen så man tänker inte ens på att kolla sig i spegeln. Det är nått jag ska börja göra, fyfan...

Imorgon bär det av till Göteborg med Issa, Sara, Jimmie, Oskar och Robbet för att göra ett besök på Liseberg, kanske checka out "Lotta på Liseberg", göra stan och förhoppningsvis hitta lite kläder, kommer nog bli helt awesome!
05.20 avgår bussen och jag har en känsla av att jag och Robban kommer vara skapligt självmordsbenägna när vi stiger upp, men det är sånt man får ta!
Hemma på onsdag, Haodi!


RSS 2.0