Hoppar du så hoppar jag

Ain't gonna lose you..
Har hjärtat uppe i halsgropen nu, men jag hoppas på det bästa.


En såndär dag

Jag förstår verkligen inte vitsen med sånnahär dagar.
Vad har jag gjort för vettigt idag liksom? Var i skolan, gick hem och plugga, gick till stan i spöregnet och letade byxor med Robban, dock utan resultat. Sen gick jag hem och fick skit ont i magen så jag har bara legat framför tven hela dagen och nu ligger jag istället i sängen och tycker synd om mig själv.

Men ska ta och göra mig i ordning lite snart och traska ner till The Champs med Martin och Robban och glo på fotboll så att jag åtminstone har gjort nånting "vettigt" idag.

Ser iaf fram emot party hos Jimmie imorgon med Gänget med stort G! Helt underbara hela bunten.
Kan tänka mig att det blir hamnfestivalen också om vädret håller i sig :)

Lovade ju bilder från i fredags. Har lagt upp dom på facebook ist så ni får kolla där :)

Tvi

Totalt osugen på att gå upp imorse, men till slut kom jag iaf upp, dock en halv timma sent vilket resulterar i att jag nu är en halvtimma sen till skolan.
Får se vad det blir av den här dagen. Tror jag och Robban skulle trösthandla lite idag (Y)
Japp, jag måste verkligen gå nu.

Plugg?

Hann inte skriva färdigt det förra inlägget imorse och kommer inte hinna nu heller för det kommer ta en evighet, så får göra det imorgon om jag får tid! Bilderna hittar ni iaf på facebook.

Blev en vända på stan efter skolan med Robban, Samuelsson och Hellsten.
Hem en sväng och sen tillbaka in till stan för att plugga med Oskar på Espresso, men funkade deras internet? Så det blev inte mycket plugg gjort där.
Skulle gå hem och plugga istället men då ser jag Issa sitta på Storan med hennes farsa och hans tjej, så gick det och snackade lite med dom. Sen kom mamma och pappa för dom skulle tydligen också till Storan. Så vi gick in och slog oss ner bordet brevid Issa och crew.
Sen skulle jag vara duktig och gå hem och plugga lite, men blev så deprimerad av plugget så jag gick tillbaka.
Issas crew drog och mitt crew drog så det var bara jag, Issa och Jimmie som satt kvar (Jimmie kom under tiden jag var hemma och "pluggade").
Så vi satt där och hade en trevlig pratstund och nu är jag precis hemkommen och tänkte dyka ner i sängen, får ta tag i plugget imorrn istället.


"Äe det fick bli en sväng till Storan ikväll."


Gonatt!

Johnny Depp

Ååh! Tror du inte jag vaknade upp med halsont imorse eller?! Fan har verkligen inte tid eller lust att va sjuk, därför tänker jag inte va det heller. Skola hela veckan och Jimmie på fredag även om jag så ska behöva komma dit med dropp! ;)

Ska försöka fixa en lite sum up om långhelgen utan att skriva en novell, håller mig kort.

Torsdag: Vaknade upp hos Oskar, tog en promenad ner till Roxen och chillade.
Far min kom vid 12 hugget för att vi skulle ut till golfbaune. Blev att slå lite och en runda på korthålsbanan.
Gick bra som fan först och jag tänkte att "det sitter ju fan i fortfarande ;)"
Så ska man aldrig tänka för då går det bara åt helvete! Jag och Oskar korsade varandra på varenda hål till slut.
"Äe men vi kör varsin sida då"
Efter korthålsbanan blev det lunch på restaurangen innan vi blev hemskjutsade igen.
Bytte om och lunkade ner till Espresso och tog en fika med Becca och Gabbi, trevligt! :)
Hem och byta om, ner på stan igen och möta Becca och Gabbi, hoppa på bussen till Karin. Hos Karin käkade vi riktigt god mat och en kladdig kladdkaka ;)
Fick även köra Andrea's moppebil! Fyyy faaan va kul vi hade! Jag och Oskar åkte runt i halva Hjulsbro och glassade.
Låg i typ 45, nervevade rutor, högsta volym på stereon, solglasögon och handen vevade galet utanför fönstret! Haha, håån.
Hur som helst, vid halv 10 hugget tog jag och Danni bussen till Ramshäll där vi skulle på klassfest.
Det var kul men man kan väl säga att det spårade ur lite..
Var inte hemma förrän 4 hugget för en viss person var ledsen, vilket jag helt och fullt förstår varför personen i fråga var.



Håller mig kort nu, orkar inte :p

Fredag: Grill hos Lea på kvällen. Som vanligt en helt sjuk kväll med allt från norrländska till att äta fryst cider ur en skål.
Sjukt rolig kväll, och jag säger bara, bananer är våran låt!



Lördag: Idag var det dags för bal! Jättefin bal och dom var duktiga......(host..)
Sen blev det Steve's för mig och Sara. Issa, Jojo, Elina och Lipton joinade efter ett tag. Sen kollade vi på alla fulla balare som dansade över Stora torget. Hände där ett tag, sen gjorde vi upp lite planer inför kvällen. Sara och Issa skulle åka hem och fixa i ordning sig och jag hamnade på Steve's -igen. Blev invinkad av Karin, Johan och Andréa. Hade en trevligt stund med dom! :)
Dags att gå hem och göra sig iordning. Oskar kom och vi stack ner till ån och träffade Sara och Issa. Så satt vi där till 12 hugget och bara chillade galet och hade kul. Sen kom Becca och Gabbi och drog med oss på någon random fest i stan. Drog sen därifrån till Ågatan och träffade ännu mer balare och chillade med dom. Jag och Sara drog varsitt slick på Robbans handled och tog varsin stämpel och traskade in på Plaza.
Kul kväll!




Tidsbrist

 Har inte haft tid att skriva nu under ledigheten, full fart varenda dag!
Men ska försöka dra igenom torsdag-söndag imorgonbitti, har trotsallt sovmorgon till 12 :)

Natti!


Töntigt, men coolt!

Vilken onödig förmiddag!
Ställde klockan på 07.30, vaknade 08.10 och flög upp ur sängen.
Stressade som en galning och åkte till Vidinsjös motionscenter. Hann inte mer än att sätta mig så började det spöregna på direkten, så jag, Sara och Issa gick upp till cafét och fikade lite, sen gick jag och tog en korv och sen åkte jag hem, var hemma halv 12, värt?

Gick och mötte Karro vid halv 1, blev helt plötslig väskbärare! Men det är hon värd, min snälla Karro :)
Satte oss på Yngves och käkade, Sandra, Elli, Johanna och Stopar ramlade inte en efter en. Jag och tjejerna frågetecken?
Vid 3 var det dags för Karro att åka tillbaka till Norge :( Var ett sorgligt farväl! Men hon kommer hem den 11e igen så jag får stå ut helt enkelt!

Gick hem, gjorde ingenting. Sen kom Oskar vid halv 6 hugget. Vi traskade in mot stan och tog en fika på Espresso, såklart ;) Sen blev det kolla läget på Carlings lite.

Hem efter det och käka lite torsk med mor och far, och Oskar såklart!
Hurtiga som vi är gick vi ner till gymmet, trodde jag skulle dö, körde stenhårt, vilket känns bra nu! ;)

Nu är vi hemma hos Oskar och har precis smällt i oss några mackor och tagit varsin dusch. Nu väntar soffan, film för hela slanten!



Ciciciciaaoo!


"Ni hao" - tack för mig

Ännu en dag har passerat.
Nationella prov imorse, gick väl hyffsat. Går trots allt i sämsta gruppen och kan i stort sätt inte få mer än G i betyg så kände väl ingen jätte press direkt.

Klar vid 09.30 och var ledig till 12.00, så blev att gå hem och slänga sig i fåtöljen vid tven under tiden.

Efter skolans slut, 14.15, gick jag in till stan och mötte upp Karro, en blåslagen Sammy, Johanna och Daniella.
Karro och Sammy hade tydligen hamnat i bråk på Maxim igår så dom hade, som dom själva sa det, "efterfest på akuten" ;) Karro fick en rejäl smäll i huvudet och låg medvetslös i flera minuter och Sammy fick ena framtanden utslagen, en fläskläpp och en vacker blåtira runt ögat, kommer bli riktigt snyggt på balfotot på lördag!

På tal om bal så följde jag och Karro med till ishallen och kollade på balträning. Den stora frågan är nog, hur fan ska det här hinna bli en bal till på lördag?! Haha! Var en upplevelse må jag säga!
"Vi stannar en stund iaf." - Vi satt där från 16.00-21.00! Dock ganska roliga timmar tack vare den otroligt roliga underhållningen :p

Efter balen hoppade jag och Sandra in i en skåpbil och åkte in till stan, strandade på en bänk vid Sting Profil och snackade lite skit fram till 22.30, och nu sitter jag här! Min dag kort och gott.



Peaceout!

"Klockan är måndag"

Vilket jäkla väder! Sommarlov om 3 veckor frågetecken?

Nationella muntliga i engelska i morse som faktiskt gick bättre än väntat. Efter det stack jag, Ivung, Kroon och Matte till Ikea och köpte korv (5kr st!!!). Värt att bli lite blöt på vägen!

Skoldagen gled förbi och jag gick hem och la mig framför tven med rostade mackor och oboy, var så jäkla trött.
Efter maten sen på kvällen stack jag ut och övningskörde med pappa, så nu har jag sett hans studentlägenhet som han hade i Ryd när han var typ 20 och hans och mammas första lägenhet som dom hade tillsammans.
Sen kom jag på att jag ville åka ut till Vårdsberg och kolla på vårat gamla hus. Stannade till vid vårat senaste hus i Hjulsbro och kollade om det var några större förändringar. Förutom utbytt balkongräcke var det väl inget direkt, för dom som verkligen ville veta.. ;)
Sen skulle vi ut till Slattefors och hämta en jacka som pappa glömde när han var på fest där i lördags (hur full var han egentligen?).  På vägen dit sa pappa att jag skulle kolla på ett hus på höger sida för det var tydligen nåra dom kände som bodde där. Kollar dit några sekunder tills jag märker att vi är halvvägs ner i diket! Alltså det var sjuuukt nära :p
Så säger pappa, "Du får ju hålla ögonen på vägen!!"
-"Fast det var ju du som sa att jag skulle kolla på huset?"
"Jaja.. men nästa gång, gör inte det!"
Haha, idddddddd.

Hur som helst, vi åkte till vårat gamla hus i Vårdberg också som dom har förvandlat till ett ruckel! Plus att hela gården typ var förstörd :( Tråkigt att se.

Efter det åkte vi och plockade upp Oskar ute i Sättuna, sen gick bilen mot gymmet. Hurtigt!
Karro ringde och ville att jag skulle komma till Sandra när jag var klar.
Dom skulle ut på krogen så dom var ju inte heeelt nyktra.. :p Fan länge sen jag skratttade så mkt alltså :p
Sandra: "Vi måste ju lätt på kryssningen nästa år också!!"
Jag: "Jaa lätt då får ju jag också åka!"
Sandra: "Jaa, fyfan va kul! Du är väl på Karro?"
Karro: "Klart jag är!! Om jag inte har barn eller nått."
Haha, vet inte hur länge vi skrattade :p

Efter mycket skratt kom vi på den galanta idén, vi åker madrass ner för trapphuset!
Japp, det gjorde vi! Kan bara tänka mig hur det såg ut!
Sandra hade sånt där "hawaiihalsband" med fjädrar i tusen färger lindat runt huvudet, Karro var "festklädd", likaså Sandra, och jag satt i mjukisbyxor och jacka :p

Kommer skratta mig till sömns sen!
Och påtal om sömn, godnatt!


Fest och street race

Vilken helg! Helt perfekt!
Ska försöka hålla mig kortfattat, annars finns det en risk att det blir några sidor.

Fredags: Min älskade älskade Karro kom hem från Norge. Gick runt med henne på stan lite på dagen, fikade m.m.
På kvällen åkte vi hem till Sandra och drack lite och spelade spel, sen rusade jag ner till Skylten och kollade på Jimmie och hans band när dom spelade, riktigt bra, dom vann även tävlingen, GRATTIS!!
Efter Skylten trallade jag tillbaka till Sandra. Då hade även Kenny, Chrille, Emil och Denny ramlat innanför dörren.
Blev ölspelet ett tag innan Kenny tog över kortleken, då lurade han på mig att vi skulle köra "högst kort dricker", vilket resulterade i många glas vin på inte riktigt lika många minuter :p

Vid 12 hugget skulle alla dom till krogen, jag blev opepp och ville att vi skulle stanna där längre.
"Fan jag kommer ju säkert inte komma in ju!"
Kenny - "Men jag lovar vi fixar det, häng med nu för fan!"

Började traska mot 55an, tog ett jävla tag kändes det som :p
När vi började närma oss såg jag att vakten kollade leg på dom som stod i kön.
"Jag sa ju det, nu kommer jag ju inte komma in"
Kenny - "Men det är lugnt, du är ju med mig!"
"Aa men tjena, det hjälper ju.."

Kenny går in; "Han är med mig"
Vakten: "Okej."

Hade riktigt kul där inne och träffade många gamla godingar som man inte har träffat på ett tag!
Efter nån timma skulle dom vidare till Maxim.

Kenny går in; "Han är med mig"
Vakten: "Okej"

Är du ledig nästa helg Kenny? Hahaha :p

Riktigt kul på Maxim, även där massa gammalt folk man inte träffade på länge.
Träffade även folk man inte ville träffa.. "DET BLIR EN CHAI IMORRN!!!!" - "okej..."

Jimmie och hans band på Skylten, grymma!Kenny och Emil på 55anJag och Kenny på MaximHahaha fråga inte ens :p

Lördag: Har väl varit piggare så att säga! Fixade i ordning mig och gick bort till Engelska skolan (min gamla skola för dom som inte vet..) och kollade på Spring Fair och hälsade på lite lärare, dock ingen som var särskilt social..
Sen gick jag, Johanna, Martin och Elina in till stan för att kolla på studentparaden, endel grymma vagnar alltså!
Efter ett tag kom även Lea. Straxt efter det gick Martin, Elina och Johanna. Jag och Lea stod kvar och glodde ca 20 min, sen blev det efterlängtad mat på Steves!
Robban, Elin, Becca, Gabbi och Sara kom även förbi mot slutet och joina :)

Efter Steves traskade jag hem för att övningsköra till golfbanan för att hämta upp mammas bil, och sen köra tillbaka. Ganska onödigt jag vet men jag var sugen på att köra lite :)

När vi kom hem åkte mor och far iväg på fest typ dirr och Robban kom inte långt efter det.
Vi satt i tv-rummet och klagade på Linköping, att det är så jävla dött. Försökte komma på något man kan göra som är billigt eller gratis, med tanke på att vi är panka, kom inte fram med några större förslag på den fronten. Fast vi kom fram till, vafan finns det att göra i t.ex Stockholm som är roligare? Näe, inget.

Till bestämde vi iaf att vi skulle åka hem till Robban och se på den där förbannade Eurovision Song Contest med Issa, Sara och Lea. Hann se dom första 4 bidragen innan Robbans lillebror ringde; "DET ÄR STREET RACE VID KÖPETORP, KOM HIT!!!!!!"
Vi hann inte mer än blinka så satt vi på cykeln på väg dit. Tjejerna fick sitta kvar och kolla på Euro ;) (ni missade nått!!)

När vi närmade oss Köpetorp såg vi att alla bilar var påväg därifrån.
"Faan nu har vi missat det!"
Men icke! Dom skulle bara byta ställe, så vi hade inte missat någonting för dom hade inte börjat rejsa än :)

Alltså, jag säger bara!! Vilken jääävla kick man fick av att se alla bilar!! Det var heeeeeeeeeeeelt sjukt!!
Jag och Robban stod där med hakorna ner till fötterna.
"Kolla den bilen! Och den, och den, och den!!"

Herregud vilken underbar känsla alltså, helt sjukt!


Bussen kom mitt i allt.  Supra
Fler bilder finns på Facebook!


Söndagen har sett ut som vanligt i stort sätt.
Sova ut, träffa Robban, ta en fika, åkte och hälsade på brorsan och Carro i deras nya lägenhet, jobbade, gick promenad med Muffe, va med Robban, gick hem :)

Nu måste jag fan sova, dör snart!
Som sagt, en kanonhelg!

California Bound

Aj aj aj!
Skar mig förut så nu blöder jag överallt, och tack vare det blir jag sen till skolan (med tanke på att jag har börjat..) för att jag får springa runt med papper tills det slutar blöda!
Igår var det oboyen och idag är det sår. Men idag är trots min lilla olycka en typisk perfekt morgon! Man vaknar upp och ser att det är sol, blir man gladare? Och Carolina Liar på hög volym medan man springer runt och fixar. Japp, det är nice!

Ikväll ska jag för första gången i mitt liv till Skylten. Ska kolla på Jimmie och hans band när dom spelar, ska bli riktigt kul!
Nu ska jag försöka fixa håret utan att bloda ner hela mig, hörs senare!



Vänta, jag ska bara skriva upp det!

Som sagt så blev det en låång och regnig fika med Becca från 13.00-16.00 nått sånt.
Fick även besök av Elin, Gabi, Anna, Mathilda(?) och Robban. Mycket trevligt!

Sen skulle jag och Robban vara duktiga och åka hem till honom för att plugga, så vi gick ner till resecentrum och blev upphämtade av Samuelsson.
Pluggade vi? Vi såg på film, kommer inte ihåg vad den heter men den var jävligt bra och rolig! Sen kom Walle och Rolle och då blev det waterpipe! Hade av rena slumpen min kamera i jackan så fick massa bilder och en (enligt oss) rolig video, men självklart glömde jag kameran hos Robban! Sen åkte vi hem till Samuelsson och hämtade lite grejer, tillbaka till Tannefors där det blev race mot Rolle från Robban hem till Rolle, många skratt under den färden!
Självklart en sväng till Hemmakväll efter det för att inhandla onyttigheter :)
För att göra en lång historia kort, jag kommer få ett fett ig imorrn, men det var det värt!

Samuelsson och Borre
(Ja, det är något fel på min mobilkamera, massa svarta prickar överallt.)

Nu är det bedtime, ska lägga mig och koppla av lite och lyssna på min nya favorit, Carolina Liar! Oslagbar.
Sleep tight!

Idioter

Ska snart bege mig mot skolan.
Har inte "hunnit" plugga nått för jag har ätit frukost och läst tidningen och grejat :p
Blev så jävla sur när jag läste tidningen, en 13 årig flicka som hade tagit självmord tack vare socialens och behandlingshemmet som hon bodde på. Hon hade blivit både misshandlad och sexuellt trakasserad på barnhemmet av killar som bodde där, vilket personalen visste om men inte sa någonting om.
Det var massa om hennes mamma också, ni får läsa själva, B2-B3.
Blev så sur så jag råkade välta ut hela mitt glas oboy över hela bordet, "men vafan..."

Nu måste jag verkligen gå märkte jag!

Btw, Carolina Liar slår allt!

我没时间, 我爱你

Kände verkligen att jag inte orkar kinesiskan nu på morgonen, så tänkte kompensera det med att plugga turism, måste fan få in nått i huvudet!

Har turism 10-11.30, sen är det faddermöte och sen ska jag träffa Becca :)

Becca

Får se vad vi hittar på!

Passar jag? - boink!

Pjuuh, vilken dag!

Nationella i matte imorse, gick åt pipan kändes det som! Glad om jag får ett G!
Skulle egentligen haft sovmorgon till 12 men näe, vi började halv 9 och slutade halv 4 ist, helt underbart!
Kan säga att sista lektionen spårade ur lite, alla hade stuckit hem förutom jag, Fegge, Sandra, Sääw, Danni, Kajsa, Jenny, Elin och Anna. Alla var sjukt trötta och skratten blev  högre och högre och likaså blev Lindas röst (svenskaläraren).

Efter skolan gick jag hem och käkade lite innan jag försvann iväg till Sara. Meningen var att få lite plugg gjort men ja, det gick väl som det gick.. kladdkakan var iaf god!
Jag vet nog ingen jag har så roligt med som med Sara! Vad skulle jag göra utan dig? :)



På tal om Sara, när jag åkte dit så satt det två fjortisar och spelade musik på mobilen längst bak, Contra och annan skit såklart. Och vad händer inte när jag åker hem? Två nya fjortisar som också spelar sin jävla lokala hiphop på mobilen.
Fast roligast var när busschaffuören råkade åka förbi en av fjortisarnas hållplats!
"Men hallå vafaaaan!! Jag tryckte ju, vafan stannar du inte för?! Är du helt jäääla fel i huvvve elleh?! Assa jäääla cp idiot jävel! Jag kommer fan bli våldtagen eller nått om jag ska behöva gå såhär jäla långt!"
Fick mig ett gott skratt!

Nu är det nanna kudden och lyssna på musik som gäller!
swlkgnewpdklmdrsdklnmdudsdlrtksdkt

Upside down

Stress, det säger jag bara! Morgon=stress, tack vare att jag alltid försover mig och när jag väl är uppe så tror jag alltid att jag har all tid i världen, vilket jag verkligen inte har.
Hann iaf till idrotten imorse, ingen jätte jobbig lektion tack och lov.
Orkade inte släpa med mig ombytes grejer och allt när jag bor en gata ifrån så jag rusade hem efter idrotten och duschade och gjorde mig i ordning. Problemet är bara att idrotten slutar 09.35, och 10.00 börjar min lektion, och självklart är den inte i skolfan utan borta på InfoKomp Vux mitt emot TBS! Så på 25 min ska jag hinna duscha, göra mig iordning, springa till skolan och hämta böckerna och sen springa till Vux? Jo tjena! Jag var där 10.35!

Dagen flöt på och sista lektionen var det muntlig redovisning på svenskan. Gick bättre än vad jag hade väntat mig faktiskt, skönt!

Traskade hemåt efter skolan och slängde mig i soffan och kollade på tv fram till kl 5 (fast jag borde ha pluggat..) och sen gick jag och mötte Robban, Gabi, Becca och Elin och tog en fika på EH.
Rusade hem lite kvickt och slängde i mig en BigMac och co innan jag lunkade ner till Resecentrum för att åka till Robban. Hann knappt komma innanför dörren innan jag kände att jag hade världens pain i magen. Låg i fåtöljen hela kvällen och klagade på mitt magont enda tills pappa kom med taxi och plockade upp mig eftersom att han precis hade landat på Linköpings flygplats.

That's about it!
Nu ska jag stänga ner locket och dra täcket över huvudet och tycka synd om mig själv för att jag har ont i magen + att jag har nationella matte imorrn och jag fattar ingenting.
Gonatt!

Bild från i fredags hos Tobbe
Lovade ju bilder från i fredags. Har lagt upp dom på facebook ist så ni får kolla där :)

Mum's not in the mood

Tänkte precis skriva ett inlägg och slänga in lite bilder från helgen men tappade snabbt suget när mamma kom in och började klaga och tjaffsa om små grejer som slutade med att jag satt och klankade ner på deras vänner.
Därför skiter jag it just nu och lägger mig i sängen och tjurar med musik.
fan.

Fånigaste skiten jag har läst

Har inte tid att skriva nått långt för jag måste snart rusa ner och möta Jimmie, dags för fika och dagen-efter-snack!
Hursomhelst var gårdagen rolig och lyckad, i stort sätt!
Bilder och annat kommer senare, måste rusa nu!

Men rocka inte loss så mycket då Jimmie!

Nu är det praktisk marknadsföring som gäller, slutar om några minuter och då är det dags för nationella skriftligt i engelska eftersom jag missade ordinarie. Efter det blir det att stressa hem och fixa i ordning mig och sen rusa till Isabelle och Jimmie innan halv 5 för att få skjuts till Ljungsbro där Tobbe står för kvällens party!



Life is good

Nollning med stil, eller..?

Kände att det börjar bli dags att ta tag i det här nu!
Som ni kanske ser har jag ny design vilket jag helt och hållet får tacka Måns för, tack!
Headern är inte klar än vilket är mitt fel som inte har hunnit skicka bilder till Månsen, men det kommer!
http://erkers.blogg.se

Imorse vaknade jag av typ 4 sms där det stod "Snygg du är i tidningen Fille!"
-"Helvete.."
Går upp och hör mamma ropa, "Fille, kom, du är med i tidningen!"

Och där stod jag, som ett fån! Men nu kan jag äntligen säga att jag har varit med i tidningen! I stort sätt alla har varit med i tidningen någon gång och jag var den utstötta som aldrig varit med.. :(
Men nu jävlar!



Nationella i engelska imorse, hör och läsförståelse. Gick väl hyffsat kändes det som.
Slutade efter det, knallade hem till Robban och käkade lunch och kollade en film innan vi traskade in till stan i regnet och satte oss och fikade med Becca, Gabbi och Elin, alltid en humorchock!

Muffe och Bella satt vid bordet brevid. Bella käkade en såndär stor chokladkaka med chokladbitar i du vet? Helt plötsligt petar hon på min axel och frågar om jag vill ha den sista biten för att hon inte orkade mer. Självklart sa jag och mumsade i mig kakan och tyckte faktiskt att den var riktigt god. Efter en stund brister Bella och Muffe ut i asgarv och jag frågar vad dom garvar åt.
"Vi petade in massa hundgodis i kakan!!"
Kunde inte hålla mig för garv jag heller. Var ju trots allt jävligt kul, och jag kände ju inget så uppenbarligen är hundgodis ganska gott!

Till slut traskade jag och Robban ner till resecentrum för att hoppa på bussen till hans mor.
Där blev det lite Hata Göteborg och en cykeltur till Stångebro Gatukök för att fixa lite käk. Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt aldrig ätit på "Gatte" så jag måste säga att jag blev positivt överraskad!

Robban är nöjd över matkapet!Och Alex visar skillsen på sin bike!Borre provar balutstyrseln, dags snart!

Nu taggar jag för helgen som kommer bestå av 18års fest och grillning med dom härligaste.

RSS 2.0