Flytt, Fest, Fika

Nu har jag äntligen fått internet!
09.40 imorse, mamma: "NU HAR VI INTERNET ALLIHOPA!!"
Alla sprang till varsin dator :p

Flytten gick faktiskt bättre än väntat men vi har fortfarande lite grejer kvar i huset. Kan säga att det suger att flytta! Själva flytten asså, trodde jag skulle dö!

Men nu är vi inflyttade iaf och jag trivs som fisken i vatten alltså! Helt underbart, nära till allt och alla :)

I fredags efter all flyttning träffade jag Martin, Robban och Elin. Vi stack först på fest hos Sandra, sjukt kul!
Det var vi 4 och resten var mellan 20 och 40 år, en hade en dotter på 17.. "jag fyller 17 om 2 veckor......" haha.
- "Tjena, Filip"
- "Hej Filip, Anna heter jag" - 32 bast..

Efter Sandra drog vi in till stan och mötte Johanna, Issa, Sofie och Lotta och lite folk. Efter ett tag stötte vi på Viström och Matteo och massa andra och blev bjudna på fest hos Akke. Så vi knallade dit och satte oss och hade trevligt tills hans föräldrar kom hem helt ovetande om att det var fest.
- "ALLA SKA UT!!! Hej Filip är du här? :)" (Akkes morsa och min morsa är typ bästa vänner..)

Slängde på oss kläderna och blev medbjudna hem till Viström istället. Bara små snackade och lyssnade på musik och pimplade lite vin, trevligt! Sen vid halv 3 tiden GICK jag hem eftersom jag numera är stadsbo :) Helt underbart.

Blev väckt vid 8 på lördagmorgonen... Det var bara upp och hoppa och börja flytta igen, mindre kul!
På kvällen gick jag in till stan och träffade JohannaR, Sandra, Johan, Josse och Linnea. Tog en fika på Steves, sen ville dom se lägenheten så vi traskade hem till mig och kollade runt lite innan det blev en vild moppebilsfärd hem till Josse för att kolla på film och spela Buzz :) Ännu en trevlig kväll!

Söndagen var det upp och flytta igeeeeeeeeeeeeen. Fortfarande sjukt tråkigt.
Gick bort och jobbade på eftermiddagen. När jag kom hem fick jag reda på att Bassman och hans farsa skulle komma och käka lite, så vi åkte och hämtade mat på Afrodite och hade trevligt. Sen plingade det på dörren och där stod Robban och Kinna (hans morsa). Tog en check i lägenheten och Kinna fick även se en gammal dräkt som hon sydde till mig när jag var liten, sjukt snygg! :) 

Jag och Robban traskade bort till Coffehouse och mötte Oskar och tog en fika, mys!

Idag var det skola, hade sovmorgon så fick äntligen sova ut lite! Skööööönt!
Gick hemifrån 09.55 och var utanför skolan 09.58 :) Nej nej jag är inte nöjd!

Efter skolan gick jag och Fegge hem till mig och hjälpte mor att flytta massa kartonger till ett annat rum för att matgruppen hade kommit. Som tack fick vi pengar till att gå till Snabbt&Gott och käka, riktigt gott :)

Mätta och belåtna gick vi skilda vägar, jag gick hem till Robban och slängde mig i soffan och glodde på slutet av hans film och sen har vi bara tagit det lugnt hela kvällen, mys!

FlyttenFlyttenFörra rummet tömtFlyttenNya rummetJag och Robban hos SandraTror det var han som hade barn på 17 och hon var 32 och jobbade som gyminstruktör :pMartin och Sammy(?)Viström hos Viström :)

RSS 2.0