You can go wherever you like

Som jag brukar skriva, "jag vet, jag är dålig på att uppdatera", men jag har fan aldrig tid. Busy man ;)

Blev en helt okej kväll i fredags iaf, började hos Robban med lite folk, hällde dock i mig lite mycket, inte så att jag mådde dåligt men jag kommer fan knappt ihåg när folket kom..? Men det va säkert kul o så!

I lördags drog jag, Samuelsson, Martin och Robban till Norrköping på kvällen och kollade lite bilar och streetrace.

I veckan förövrigt har jag inte gjort alltför mkt, varit med Robban i stort sätt hela tiden. Vet inte vad vi har gjort egentligen? Tiden har rullat på och jag har knappt varit hemma alls. Men men, kul har vi haft, som vanligt!

Vaknade upp hos Robban imorse, sov där för jag har varit så förbannat osams med mina föräldrar dom senaste dagarna, ibland förstår man inte alls hur dom tänker.Hur som helst, Robbans morsas kompis var också där och både hon och Robban skulle åka och jobba, men Julia, (hans mammas kompis) ville att jag skulle följa med henne till jobbet och hålla henne sällskap. Så jag gick hem en snabbis och gjorde mig i ordning och sen gick jag till "salongen", hon är "såndär" som gör naglar åt folk.
Skulle hålla henne sällskap "en stund" men jag satt där från 12 till 16, riktigt kul och trevligt :)

Träffade Robban sen och vi har stressat runt som faan. Åkte och hämtade Martin, drog och pratade med Lai och några om hur vi ska göra med midsommar, sen åkte vi och hämtade ett tält hos Robbans moster, sen åkte vi till Martins farsa och hämtade brassestolar, sen åkte vi till Malmslätt och hämtade lite kvarglömd dryck hos Sara, sen åkte vi och handlade och åkte hitan och ditan och har helt enkelt stressat runt lite allmänt. Men nu är det iaf bestämt, Jag, Robban, Martin, Victoria och Fia åker till Loftahammar imorrn tills på söndag. Ska åka förbi min sommarstuga och käka lite gratiskäk med mor och far + gäster, sen är det supa galet som gäller varenda dag :) Ska träffa massa annat folk i Loftahammar också som är där, blir fint! :)

Japp, då har ni fått en liten uppdatering iaf. Har inte orkat lägga in alla bilder från avslutningen, Norrköping och allt men det kommer väl med tiden, eller nått.

Ha det fint allihopa, det ska iaf jag!

"Vi drar och fiskar oh oh oh och tar en tyst minut"

Äntligen är jag klar med skolan! Går faktiskt ut med riktigt bra betyg :L Så nu är jag lite gladare än vad jag va i det senaste inlägget.. :p

Idag gick jag och mötte upp en efterlängtad Karro med Sandra. Gick runt på stan innan vi käka lite på Steves.
Träffade Robban sen, vi visste verkligen inte vad vi skulle göra, tills det slog oss, vi åker och fiskar!
Sagt och gjort. Vi fick låna Robbans morsas bästa kompis bil, så vi drog bort en bit bortanför Slattefors och fiskade lite.
"Vilka jävla bögfiskar!"
Jag säger bara, lugnet! Helt tyst, så otroligt skönt.

Åkte förbi trädgårn på hemvägen för att lämna Elins plånbok. Fasen så mycket mer drag än när jag sluta nian må jag säga. Dock en jääääävla massa fjortisar, överallt. Det kryllade.

Imorgon är en fullspäckad dag!
Va i skolan vid 08.30 och käka lite tårta, gå bort till Robban. Åka till Ikano och köpa ett par byxor innan dom tar slut, Robban ska köpa en tisha, för er som vill veta.. Sen ska Robban till JBs utspring och jag ska löpa bort till Ljunkans. Efter det ska vi till Samuelsson i Tallboda på hans "mottagning", sen ska vi åka och hämta Julia och skjutsa henne till jobbet (hennes bil som Robban lånade), sen ska vi ut till Sturefors på Maddes mottagning, sen ska vi till Hjulsbro på Carls, sen ska vi hinna åka hem och fixa iordning oss innan vi drar och förfestar hos Robban innan the real party starts! Fullspäckad men rolig dag!


Du behöver inte ens läsa

Jag vet, jag skriver aldrig, men jag har aldrig tid, får damp.
Just nu är jag bara så fruktansvärt jääävla trött på Linköping och allt som ingår.

Ni vet Wasa reklamen när tjejen får damp på morgonen för att det är hål i hennes legins?
Så är jag, fast dygnet runt.

Och på fredag? Vad händer? Jävla skitväder. Kuk.

Har jag några pengar? Juste, näe.

Just nu hatar jag allt.

Japp. Hejdå.

trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trötttrött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött trött på allt. 

Kanske världens roligaste helg

Pju! Vilken helg, helt underbar! :)

Ska försöka hålla mig kortfattat så jag kan få sova sen.
I fredags stack jag, Malin, Muffe och Oskar till Norrköping för att träffa Jennifer på O'learys.
Efter det tog vi en fika på Georges. Tog tåget vid 11, gick av i Linghem och hämtade Malins bil. Jag, Oskar och Muffe väntade på stationen medan Malin gick hem och hämtade den, och jag och Malin kan ju konstatera att man kan få jävligt snygg frisyr av godståg ;)
Hursomhelst, vi åkte till utkiksplatsen och stod där och kollade ut över vårt fina Linköping. Det slog mig nu att jag tog ju fan kort därifrån, men vart tog dom vägen..? Hmm, får kolla sen.
Efter utkiksplatsen åkte vi ner till Roxen och grillade och pratade massa strunt. Riktigt hög mysfaktor!

Igår var vi hemma hos Sara för att ha överraskningsfest för Robban. Går nog inte att förklara med ord hur kul det var! Och Robban blev jävligt förvånad så det lyckades vi ju med också :) Efter en jäkla massa dans och ölspel med alla Sveriges dialekter åkte vi in till stan.
Vi började med 55an där man träffade jäkligt mycket folk, hur kul som helst! Efter det gick jag och Robban till Maxim, betalade 80 jävla spänn och det var inte en jävel där! Trodde ju att Erkersfolket skulle va kvar men näe, dom hade ju gått till Plaza! Ett stort tack till Herr Erkers som lånade ut pengar och lånade ut sitt leg! :)
Äe, kan inte säga mycket mer än att det var nog en av dom bästa kvällarna jag någonsin varit med om i hela mitt liv!
TACK till alla som gjorde den så jävla värd!

Muffe och hennes babe :)

Idag har varit en jäävligt seg dag. Lite deprimerande för att man hade så jävla kul igår och idag är det helt dött. Men men, får leva på gårdagen. Bara jobbat och chillat idag. Åkte till Oskar nu på kvällen och pluggade lite, känns som att nu är det fan bara typ 3 dagar kvar så då är det bara att ligga i! Vi busade till det lite efter allt plugg och tog deras bil och körde iväg lite eftersom ingen i familjen var hemma. Betydligt mycket roligare att köra utan föräldrarna brevid :)

Sov gott!

Nödvändigt

Kunde ha sovit till 11 om mina  underbara lärare kunde ha sagt till lite tidigare. Men näe, jag va i skolan vid 08.30 och skulle ha matte, men den hade jag ju inte för jag är ju klar med allt. Så jag satt och chillade fram till 10 när jag skulle ha engelska. Men näe, vi skulle se på samma film som vi redan har sett och skrivit om ifall det skulle vara någon som inte hade sett :)
NÖDVÄNDIGT!

Mor och far åker iaf till landet idag och är borta tills måndag, wuätt så skönt!
Ikväll blire schteeek med nära och kära, såklart. Same thing tomorrow, hos Sara med massa trevligt folk!

Och jag som sa i typ söndags att bilderna kommer "snart".. (från i helgen)
Måste bara lägga in dom på datorn först..! Men dom kommer ;)

Annars har jag väl inte så mkt att tillägga va. Cola är gott och allt sånt du vet.

Hörs o ses!

http://www.corren.se/ostergotland/linkoping/?articleId=4899053&date=&menuids=
Varför händer allt i i Linköping/Östergötland just nu?

Brett Dennen

Jag vet inte hur jag lyckas, men jag försover mig jämt!
Kom mycket mer sällan för sent till skolan när vi bodde i Hjulsbro än vad jag gör nu, 2 minuters promenad från skolan?
Bra kille!

Näe, nu måste jag traska till skolan. Ska ha kinesiska, can't wait <33

Jag vet

att jag har varit dålig på att uppdatera, men har haft fullt upp hela helgen och hittills på veckan.
Hela helgen har varit en enda stor fest känns det som, dock inte haft tid och ork till att lägga in bilderna, och när jag äntligen skulle göra det dog min kamera så jag gav upp. Gör det imorgon ist!

Igår och idag har det varit plugg, typ iaf. Blev en fika med Bella och Muffe, sen hälsade jag på brorsan i hans nya lägenhet en sväng och på tillbaka vägen stannade jag till vid Steve och slog mig ner med Suff och co.

Idag var det skola, sen Steves med Sara och vi pluggade, faktiskt.
Sara skulle dra hemåt så jag beslöt mig för att plugga vidare hos Robban, gick dock inget vidare alls.
Blev film och tv för hela bunten, helt underbart.
Robban fyller förövrigt 18 om en kvart(!!!) Ska vara beredd med mobilen ;)

Som sagt, ska skärpa mig med blogget, från och med imorgon.

Förövrigt, er som det berör, hur ska vi göra på lördag? Och blir det Club Sensation på skolavslutningen? Såg att den var flyttat till O'learys/Blueheaven.  Hör av er!

RSS 2.0