Öset

Stressig morgon!
Är hos Jeppe nu nånstans i närheten av Skänninge, det är mest åkrar här runt omkring så jag vet inte riktigt vart jag är om jag ska vara ärlig..?

Skulle ha åkt vid 12.20 egentligen, men det blev ändrade planer, utan varken Måns eller min vetenskap.
Han ringde och väckte mig vid 10 hugget och sa nånting med "vi ska tydligen åka vid 11 så du får nog skynda dig lite..(!!!!)" Och det fick jag göra kan jag lova. Löpte till duschen, slängde på mig kläder, vräkte i mig frukost, packade ner halva garderoben i en väska och sprang till bussen som stod vid busshållsplatsen när jag kom ut ur porten, med skorna halft påtagna, ena ärmen uppvikt och andra inte, väskan öppen och såg skapligt nyvaken ut.

Men stresset lönade sig - jag var hos Måns vid 11.
Inte många minuter senare kom Jeppe och hämtade oss och nu sitter vi som sagt hemma hos honom.
Ikväll blir det Draget i Motala, eller som vi säger, Öset. Vet inte riktigt vad det är men jag tror det är motsvarande våran nollning i Linköping? Vad jag har hört så var det grymt förra året och jag hoppas på att det blir lika grymt i år, för jag är taggad!


Måns och Jeppe

NKV KATEDRAL!!!

Time to change!

Ligger i Måns säng, med Måns, naken...
Nej men nu skojar jag ju bara! Hihi!
Men vi ligger faktiskt i sängen, för vi har legat och pysslat med bloggen min, och här har ni resultatet! Kände att det var dags för lite förändring och förnyelse.

Dagen har förövrigt spenderats med Månsan hela dagen, förutom i skolan då. Vi har fart och flängt både hit och dit, Malmslätt fram och tillbaka 2 ggr och Cloetta för att släppa av låtsasfarsan på hockeyn.



Nu väntar vi på att idol ska dra igång. Puzzzzz

Trötthet

japp, det är något som har slagit hårt mot mig idag. Var tvungen att kämpa för att hålla mig vaken i skolan. Jag tror fan det beror på all jävla cola och powerking man (jag?) är van vid att få i sig som håller en lite småpigg under dagarna, men idag sipprade varken cola eller powerking ner i min strupe. Kan detta vara orsaken? Hmm..

Hur som helst så blev det en vända på stan med Robban efter skolan. När Robban begav sig mot jobbet mötte jag upp Oskar som hälsade med frasen "tjena påre min gamle vän!" - japp, så länge sen vare vi träffades, och det var fasen på tiden idag! Knallade runt på stan och kollade på klockor och letade halsdukar, dock utan framgång. Oskar hittade dock en schysst tröja!


En härlig sommarnatt när jag och Oskar tände en brasa i hans trädgård och satt uppe och drack varm oboy och lyssnade på musik tills solen gick upp. Romantiskt va? Låter som värsta paret.


Vid sju snåret gick jag bort till Pizzeria Marcus och köpte mig en gyrosrulle innan jag satte mig på bussen mot Sara. Vi käkade, kollade idol och Svenska Hollywoodfruar - herregud..
Övertalade pappa att hämta mig, och då blev det att övningsköra hem i spöregnet.

Nu kom jag precis hem, och efter att ha varit ett vrak imorse när jag gick upp, med en enda tanke i huvudet - "döda mig", så tänkte jag för första gången på riktigt länge gå och lägga mig såhär tidigt.

Sov gott, sussa sött, nattinatti, nussa gött!

"Hon hatar män som hatar kvinnor"

Bilträff i lördags, riktigt kul!
Biltittande från 16.00 - 00.00, kan det bli mkt bättre?
Gick förbi Ågatan för att möta Sara och säga hej - blev att jag stannade 1½ timme typ..



Robban ringde mig i panik imorse när jag låg och sov - "Fan fille, jag kom på att det är ju Willes kalas idag!!"
Tar bort mobilen från örat för att kolla på klockan - "Men klockan är ju för fan bara 20 över 11, vi skulle väl vara där vid 2?"
- "Nej vi ska vara där vid 12, och innan det ska vi hinna åka till Ikano och köpa present! Stå vid taxigrejen på Rese om en kvart!"
- "Fan.."
Rusade upp, slängde på mig kläder, borstade tänderna och slängde i lite vax och runnade till Rese.
Stannade på Ikano och köpte fotbollsstrumpor och bandybollar (Wille önskade sig fotbollsstrumpor, innebandybollar och glass i födelsedagspresent) och gasade bort till Ljungsbro.



Wille tyckte inte om att vi sjöng, så då är det ju bättre att chilla i hörnet.

Ikväll gick jag och Sara bort till Steves och fikade innan vi satte oss i salong 1, rad 10, plats 276 och 277 på Filmstaden och kollade på Flickan som lekte med elden. Jävligt bra och spännande, dock ett mystiskt slut. Hoppas det kommer en film till!



Life in color

Vart har jag hållit hus, kanske ni undrar, och det undrar jag med?
Jag tror att en stor anledning till min dåliga uppdatering är att jag har blivit världens Farmvillenörd.. :$
Odla och skörda går före bloggen!



Igår, eller ja, tekniskt sätt i förrgår eftersom klockan är över 00.00, tog Måns Morre Månster Herk Erkers körkort, gratulationer! Körkåt som han uppenbarligen var, och som jag uppenbarligen kommer va när jag tar körkort, det var han, så han kom och plockade upp mig och Robban i Tannefors för att åka till Stefan i Åtvidaberg och kolla på Idol/Efterlyst. Grymt det där rånet förresten, jag hoppas fan att dom inte blir tagna. Creds till dom!

Idag satte jag mig på bussen och åkte till Måns (han hade ingen bil hemma, annars hade han till 100% erbjudit sig att hämta). Kom innanför dörren och blev påhoppad av damp Perryjävel (förlåt Måns och Mathilda, och resterande Erkersmedlemmar), han är skitgullig, men nånstans var det nått som gick snett, riktigt snett. Men jag tycker om honom ändå :)
När BMWn anlände på uppfarten tog det inte många minuter innan vi satt i bilen på väg in till stan för att ta oss en fika för våra absolut sista slantar. Färden fortsatte hem till Robban där vi flippade kanal fram och tillbaka mellan Idol och hockeyn. Sen var "vi" (Måns) taxi åt Robbans lillebror och åt Julia. Först ut till Sturefors för att hämta Alex och hans kompis, sen Ljungsbro för att hämta Julia som skulle in till stan. Efter det hem till Robban en sväng och nu ligger jag här.

HAHA, kom på en grej som jag måste berätta! När vi åkte från Måns i Lambohov så åkte vi förbi övningskörningsfältet för att jävlas lite med övningskörarna. Fyfan, jag trodde jag skulle dö av garv! Det var 5 bilar på fältet, alla förutom en stod parkerade på den "stora planen" eller vad man ska säga, där det bara är öppet liksom. Jag runnar ut och slänger på Måns gamla övningskörningsskylt, hoppar in i bilen, och Måns brassar på som bara satan och sladdar och har sig. Haha, jag har aldrig i hela mitt liv sett sånna miner som dom i övningskörningsbilarna, herregud! Eller jo, jag fick se en sån min till, på Steve's när vi fikade och Måns rapade så att det typ blev knäpptyst över hela Steve's, och en tjej höll på att tappa hakan. Det värsta var att hon trodde att det var jag, för hon blängde sönder på mig!

Imorgon bär det av till Norrköping efter skolan med Sara och Måns, shoppa lite nu när lönen äntligen har kommit!!! Jag är överlycklig! Sen ska vi troligen förbi Busfabriken i Norrköping också och leka med Julia och barnen en sväng :)

Kvällen bjuder på fest, taggad som fasen är jag! Blir nog en bra dag :)

Hur går det med beloggäään?

Inte så mkt skrivande på senaste, so sorry. Haft fullt upp och nu är jag alldeles för trött.
Men vill bara upplysa om att jag ska ta tag it, men inte nu.
Hiiiiiiiiiiiiii

Ja må han leva!

Japp, idag fyller storebror 26, grattis!
Ska dra dit nu och fira honom en stund och förhoppningsvis få mat, jag är skithungrig!
Efter det skulle jag, Robban och Martin traska ner till The Champ och glo på fotboll.

Förövrigt var don't drink and drive grejen imorse jäkligt kul och, "jag lärde mig verkligen någonting", nej men seriöst, jag insåg ett och annat och jag kommer aldrig åka utan bilbälte! Ett bevis på hur det kan gå är ju en av min brorsas bästa kompisar som omkom i en bilolycka för några år sen för att han inte hade något bilbälte. RIP.

Var även riktigt kul att vara ute i Berg och fota. Kallt, men lärorikt!

Nej, nu måste jag kila.

Så ska det vara

Ska till Engelska Skolan nu på don't drink and drive igen, efter det ska jag ut till Berg hela eftermiddagen och fota med fotografisk bild kursen. Skön dag!

Precis som förr

Jag är så jääääävla trött på att bo tillsammans med två förbannade jävla surpuppor, ååååh!!
Så fort jag har råd ska jag ut från det här jävla stället!

Don't drink and drive föreläsning på Katedral idag. Jävligt rörande faktiskt och jävligt starkt av pappan som berättade om Fredde, hans son som omkom i en bilolycka pga att hans kompis körde rattfull, hemskt.

Har förövrigt haft en jäkligt bra kväll med världens bästa människa som går på den här jorden. Kladdkaka, idol och skratt, jag älskar dig!

Jahopp, ska för tredje kvällen i rad gå och lägga mig lite halv tjurig. Jag hatar att somna när man är på dåligt humör, när allt inte känns riktigt rätt. Fy.


Körkort

det tog Martin idag, grattis, min vän!

Har cruisat XC70 idag alltså, mycket trevligt, och jag är avundssjuk så det bara sjunger om det! :(
Ett halvår, ett helt halvår kvar tills jag fyller 18 och kan ta körkort. Herregud, känns som evigheter. Innan det ska man hinna med ett höstlov, ett jullov, en thailandsresa, bara dom veckorna är ju hur många som helst? Jag förstår inte hur jag ska stå ut, jag förstår verkligen inte.



På tal om ingenting så kan jag meddela att "mellanfesterna" och springet ut och in på jobbet på fredags -och lördagsnätterna är over, done, capish. Man kan tydligen se exakt vem som har gått in exakt när, klockslag, datum, hur länge osv, så min far var inte överlycklig på mig idag precis :)

För övrigt vet jag inte vad som har hänt med mig, jag är full av hat. Hat, hat, hat och lite mer hat. Jag hatar många och mycket just nu, och det finns nog en handfull som jag inte ens skulle fälla en tår över att se ligga på gatan överkörda av en buss eller liknande. Jag vet, jag är hemsk, men that's the way I feel. Men det kan ju ändras, det vet man aldrig! Sägs ju att alla människor är goda innerst inne. Men det är en person jag verkligen inte förstår mig på, vad håller du på med? Herregud.

Äe, nu blev jag depressed. För att inte mista denna sköna känsla ska jag lägga mig i sängen nu och lyssna på depressed musik och bara depressa tills det att jag somnar och senare inatt vaknar totalt depressed över att hörlurarna skär in i ryggen. Depressing.

Jag kände mig både lurad och utnyttjad

när jag öppnade mitt 5-pack med mappar imorse som bara innehöll 4 mappar varav 1 var trasig!
Det var fan 29 spänn..

Vi bara kör

Vad hände med att jag skulle fixa på mitt rum? Hängde typ in tre plagg i garderoben och sen sket det sig totalt. Bra jobba Fille!

Hade iaf en mycket trevlig middag med brorsan och mamma och pappa.
Slängde mig sedan på min självbromsande cykel mot Robban och kollade film och smed lite planer inför vintern som är på väg med stormsteg! Ser ut att bli Östersund, Åre och Trysil för våran del, lookin' good!

På tal om trevligt, fredags! Blev ett riktigt trevligt grabbhäng här med Anton, Måns, Robban och Martin innan vi skulle ut. Tyvärr slutade kvällen olyckligt av okänd anledning, usch usch.



Igår däremot blev mer lyckat! Bara trevliga och roliga människor under ett och samma tak hemma hos Martin. Tyvärr kom farbror blå och lekte cool och körde ut alla, men snäll som Gaby är så ställde hon upp för gänget och drog med allt folk hem till henne ist! Träffade även massa trevligt folk ute sen, så jag är nöjd med kvällen!

Det här får tyvärr bli ett tråkigt inlägg, jag är för trött nu!
Nått mer som är tråkigt är att jag fortfarande inte har köpt nån ny kamera eftersom att försäkringsbolaget är så jävla snabba! (L) Jag känner mig näst intill handikappad. Men har tjatat på pappa ikväll att vi ska ta tag i skiten nu, så förhoppningsvis har jag en ny kamera inom en snar framtid, och då kommer mina inlägg vara bildbombade! Det gillar vi.

Mysfaktor 0

Väntar på att mamma och pappa ska komma hem från landet. Sen kommer brorsan så ska vi fira pappa som fyllde år igår, grattis!

Gick runt i lägenheten förut och insåg hur omysigt det är här, opersonligt, tråkigt, blä.
Tänkte åtminstone fixa lite mysfaktor på mitt rum och städa bort allt jävla skit som ligger utspritt överallt och kanske till och med möblera om ifall jag hinner, vi får se!



Gurka

- märkte jag precis att det inte finns i ordlistan på Sony Ericsson? Gurka är väl för fan ett ord, eller?

Måns är på ingång, därav gurkan, skulle be honom köpa gurka. Det blir romantisk middag med tacos och tända ljus innan resterande korvar kommer - Anton, Robban och den efter tolvslaget 18 åriga Martin.
För att citera Måns, "Korvstråganoff hos Filip ikväll", bara grappar, men det behövs det med ibland, för det händer alldeles för sällan!

Sen blir det Pla-la-la-la-latååå! Är riktigt taggad måste jag säga, så det ser vi fram emot!



I am the rush you've been waiting for your whole life

"Det här är innebandy, ingen simtävling för fan"

Pluggat, det har jag gjort idag, flitigt. Tror dock inte att det kommer hjälpa inför provet imorgon, tyvärr.
Ärligt talat, varför i helvete ska man behöva läsa om Odyssén och Iliaden, två jävla berättelser som inte är sanna, och dessutom ha prov på skiten?! Ibland förstår jag mig verkligen inte på det svenska skolverket.

Som sagt, direkt efter skolan drog jag hem till Robban för att hjälpa hans brorsa att plugga som jag snäll som jag är hade lovat. Sen skulle jag ju ändå plugga själv, så det blev ju två flugor i en smäll!



Framåt fem-hugget tog jag och Robban bilen bort till ishallen för att kolla på tv pucken (hockey för dom som inte vet), vilket var totalt meningslöst och tråkigt, men vad gör man inte för sin fru? I brist på annat knallade vi även in på Mercedes-Benz och kollade in ett par glidaråk, inga billiga grejer det där inte.

Sen åkte vi hem, Robban hoppade in i duschen och jag satte mig vid plugget igen. Pluggade flitigt i 1½ timma innan idol satte igång. Walle kom förbi och joinade till idol, sen satte vi av mot sporthallen för att kolla på innebandy, A-laget hade träningsmatch. Ser ni vad jag skriver? Hockey och innebandy på samma dag. Herregud..

Nej, nu ska jag ta och kolla igenom min underbara litteraturhistoria en sista gång innan jag kryper ner.
Imorrn är det fest = feströka! - har varit rökfri sen i söndags (!!!!!!!!!) Om jag har längtat!

"Ner med kopplingen, tvåan, tvåan, tvååååaaaaaan! - Bra Alex!"

Igår bar det av mot gamla trakter för idoltittande, fikande, ätande och skrattande. Mycket trevligt!
Vaknade upp av att hunden slickade mig på armen och i ansiktet, mindre trevligt! Men efter lite kli på magen tryckte han sig mot mig och somnade, precis som jag. Jag vill ha en hund.

Förövrigt har dagen bestått av att umgås med frugan. Kollade matchen, kollade idol och körde bil ute i dom djupa skogarna samt lite driftande på övningskörsfältet i Lambotown.

Måste tillägga att både jag, Robban, Alex och Kinna låg dubbelvikta i soffan åt domhär stööörtsköna grabbarna!



Nu är jag döööötrött och ska krypa ner i sängen och stänga in mig med hörlurarna i högsta hugg!
Nightynight

Magboard

Vad ska man ha sånnahär dagar till?
Skolan var döseg, dock ganska kul att åka longboard på mage genom halva skolan, men det var typ det roligaste som har hänt mig idag, hur kul har jag haft liksom?
Hängde med Ivung ett tag efter skolan, skulle fixa nytt abonnemang åt honom så vi åkte upp till Dialect i Valla helt i onödan för han skaffade aldrig nått jävla abonnemang!

Övningskört ikväll, åkte lite överallt. Pappa ville åka på sightseeing i Ekängen för det var tydligen länge sen han var där, så vi kröp runt på Ekängens alla gator i typ 10 km/h för att pappa ville kolla på alla hus, kul övningskörning..
Sen åkte vi lite överallt och hamnade i Lambohov, så jag svängde in och visade Måns hus eftersom att pappa känner hans "låtsas pappa." Sen åkte vi ut mot Slaka och ut i skogarna på småvägarna. Stötte på en blinkande bil längs vägkanten, och jag om någon vet hur irriterad man blir när alla bara åker förbi när man står där och egentligen vill ha hjälp bara att man inte vill ställa sig som en n00b och vifta med händerna för att visa att man vill ha hjälp, med tanke på när Johannas bil pajade på väg hem från Loftahammar, när vi körde i diket med Johanna efter Tomas Ledin i Berg och ingen stannade och försökte hjälpa till. Så jag stannade iaf till och sa åt pappa att nu får vi fan va lite snälla och hjälpa till.
Hennes motor hade blivit överhettad så vi skruvade på lite skruvar och trixade lite så till slut funkade den igen. För att var ännu snällare lovade vi att köra med henne en bit ifall den skulle överhetta igen. Och pappa som är så duktig och kan allt visste ju en "genväg" som skulle gå myyyycket snabbare. Det var en ödelagd grusväg ute i skogen. Efter ett tag kom det några stora stenar och en skylt som visade att det bara gick att köra vänster.
"Oj, såhär var det inte sist jag körde här.." sa pappa.
"Nähe, när körde du här sist då?"
"Äe det var ju iofs ett par år sen.."
"Men braaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!"
"Men följ vägen så kommer vi säkert dit."
Japp, lydig som jag är följde jag min handledares råd och följde vägen en bit till tills vi insåg att vi hade kommit helt fel. Så jag stannade till och gick ur och pratade med tjejen som hade följt efter oss eftersom pappa kunde en "genväg."
"Vi börjar bli lite osäkra på om det här är rätt väg.." får jag gå fram och säga så hon trodde väl att jag var dum i huvet.
"Näe jag tror inte att det här är rätt väg" sa hon, "men om vi vänder och ni följer efter mig så tror jag att jag hittar.
Så det gjorde vi, och självklart hade hon rätt och pappa fel. Vi var ett x antal kilometer fel.
Men men, hem kom hon iaf så det är ju positivt..



Nu kom vi precis hem och jag är inte på mitt bästa humör.
Vill ni veta varför? Jo, för jag har inte rökt på hela dagen! Erkänn att ni blir lite stolta?
Det blir iaf jag!
Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta tjura och kolla på Viva la Bam.
Imorgon blir nog en bra dag iaf. Ska åka till en hemlig destination för att umgås med okänd person ;)
Mycket trevligt!


I gotta feeling

that tomorrow's gonna be a bitch - tro mig.

Haft en allmänt dålig dag så jag tänker inte skriva nått om den.
Tjurig, arg, ledsen, besviken, totalt deprimerad, ja ni förstår, en sån dag har jag haft.
Antar att alla har det ibland, och det går över, det gör det alltid. Men just nu är det bara mörkt, usch.

Vad hände med dina vänner?

Let me hear you scream if you want some more

Fysiskt och psykiskt förstörd är en ganska bra förklaring efter tre dagars utgång.
Men efter allt - it's worth it, för kul har vi haft!

Jag och Johanna förfestade med Robbans mamma Kinna och hennes bästa kompis Julia i torsdags. En minnesvärd och riktigt rolig förfest må jag säga! Sen raggade Kinna upp hennes kompis som jobbar på Securitas som gav oss skjuts in till stan. Sen blev det som sagt Sliver, och det var lika kul som vanligt. Kärlek till Sliver på torsdagar säger jag bara. "SCCHHLIIIIVEEER!!!"





Jag och Johanna vaknade upp hos Robban i fredags morse och tvingade oss själva att gå upp och gå till skolan trots att vi i stort sätt fortfarande var lite halvfulla. Gick på första lektionen och trodde att jag skulle dö, så jag gick tillbaka hem till Robban och la mig igen. Vaknade runt 13.00 av att Alex (Robbans lillebror) står och pillar mig i nästan med nån jävla fjäder eller nått. Sen låg jag och Alex i soffan tills Robban kom hem vid 16.00 nån gång.

Gick bort till Sandra och började grogga lite vid 18.00 snåret. Sen skulle jag ha nollat, så Sandra följde med. Men när vi kommer dit så är nollejävlarna inte där. Fick senare reda på att några trodde att det var kl 20.00 vi skulle mötas, och några hade ingen dricka, så vi tänkte att - näe, vi skiter i dom. Så jag och Sandra gick tillbaka till henne och förfestade bara hon och jag, och det kan ärligt talat ha varit en av dom roligaste "förfesterna" jag varit på haha. Eftersom vi bara var två så triggade vi varann mer och mer och det slutade med att både hon och jag var riktigt kalasfulla.

Vet inte riktigt när vi kom in till stan, och jag vet inte riktigt vad vi gjorde i stan, för vad jag minns så var jag inte inne nån stans? Förutom Ågatan Bar såklart, men det antog jag att ni förstod ;) Andra hemmet dirr.
Men jag vet iaf att jag inte var själv, och att jag träffade typ halva Linköpings befolkning ändå, och att det var jävligt kul, så jag klagar inte!

Igår var det faktiskt jag som försökte få dom andra att vi inte skulle festa och att vi inte skulle gå ut, men jag föll ner i träsket jag med till slut. Jag, Måns, Matteo och Jimmie åkte hem till Robbans mamma och satt där en stund och drack, sen gick vi två portar bort till Jossan som hade ordnat lite ståhej. Var där ett tag innan Jennifer kom och hämta oss och lämnade oss i stan. Det blev en helnatt på Plaza som faktiskt, till min förvåning var helt okej! Har haft kul på Plaza en gång innan, sen dess har det verkligen varit tråkigt. Men nu har dom piffat till stället lite så det har blivit ganska fräscht där inne måste jag säga.
Tyvärr har Måns alla bilder från både torsdag och igår så jag lägger upp dom senare.

Nu kom precis Kaj hit (tänker du på samma sak som mig Måns?), så vi ska sätta oss och planera Thailandsresan lite och sen ska jag träffa frugan.

Hiiiiidå bloggäääään!

Stomp to this man, crunk to this man

Humöret är på topp igen och ikväll nalkas det utgång!

Robban, Matteo och Måns ska på nån 18års fest på L'orient först, så jag och Johanna ska hem till Robbans morsa och förfesta med henne och Julia, slår nog L'orient med miltal! Ser jag fram emot.
Sen väntar troligen Sliver, sen får vi se vart natten bär av. Om det är nån som behöver fribiljetter till Sliver kan ni få dom för en tjuga st ;)



Nu ska jag göra mig i ordning och tagga lite!

When I say jump,
you say how high,
I ain't never seen nobody,
how they get so high
Like a bird, like a plane,
this party got me insane
This party got me insane,
so jump jump jump jump

Tvi

Så jävla trött på vissa människor så det finns inte.

Feelings never go away

Sovmorgonen imorse var awesome, helt underbart.

Började morgonen med psykologi. Fick i uppdrag att gå ut på stan och göra skumma grejer för att se hur folk reagerade. Fyyy fan så kul vi hade! Det var jag, Fegge, Kroon och Johan.
Vi gick fram till folk som satt på bänkar själva och satte oss jätte nära, inte alla fyra samtidigt såklart, utan en åt gången till olika folk. En av dom reste sig upp och gick, dom andra försökte flytta sig några cm ifrån, och några började prata som om det vore någon dom kände, så folk reagerade väldigt olika. Sen ställde vi oss extremt nära folk i rulltrappor, gick fram till folk och sa "du, jag måste bara säga, gud va fin du är idag!" - Ehh... tack...?

Efter skolan hängde jag med Sara och Johanna på stan ett tag innan jag skulle klippa mig.
Klippte och färgade, vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta? Fan.

Ikväll har jag åkt bil som ett annat mobboffer med Robban, Johanna och Alexandra. Var överallt och ingenstans typ. Åkte ner till Roxen och satt där ett tag, sen fick även jag köra lite bil och sladda lite ;)



Nu är det läggdags.
Och jag saknar dig, det känns som att allt var igår.

Daddy Cool

Vad ville alla i skolan idag? Inklusive jag.
Alla klagade verkligen på något. Nån var trött och nån var sjuk och nån ville hit och nån ville dit och nån hade ont i huvet?

Hur som helst, käkade lunch med Fegge och Adam på Snabbt&Gott, som för övrigt borde byta namn till Söligt&Gott, tog en jävla tid.
Hade engelska efter det och vi var typ klara med det vi skulle göra, så jag knallade bort till Robban. Med tanke på det vackra vädret så kände vi att vi inte bara kunde sitta inne, så vi satte kurs mot Berg och spelade lite minigolf och käkade mat hos hans mormor och morfar. Skulle egentligen haft en sista lektion vid halv 3, men det fina vädret stoppade mig, förlåt Basse!
På tal om det, för er som inte vet så ligger ju min skola precis vid resecentrum, och det hade ju varit en olycka där med en motorcykel och en bil eller vad det var. Men han hade ju tydligen klarat sig rätt bra vad jag förstår.
Intresseklubben antecknar, eller?





Efter minigolfen och det så begav vi oss iaf mot Morre och hängde lite gäng där innan vi åkte tillbaka till stan, Robban till jobbet, Måns till Julia och jag gick hem och kollade på film tills Sandra och Sofie ringde och tvingade med mig ut. Vi åkte ut till Svartefors och satte oss där och chillade ganska galet och bara pratade om allt möjligt.
Åkte även till utkiksplatsen i Hejdegården och kollade ut över vårat vackra Linköping. Sen åkte vi ner till McDonalds och dummade oss som fan dels med han vi beställde av och sen bilen framför, och dom dummade sig tillbaka. Låter inte alls kul, men fan så kul vi hade!




Lägg märke till hur mycket bryggan sjunker..



Nu är jag precis hemkommen, ska ta och sova snart så att jag för en gångs skull får den där extra sömnen av sovmorgonen imorgon. Nattinatti!

RSS 2.0